Yrittäjä, omistaja
sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi
Tiia

Olen yrittäjä Esteettisessä kauneuskeskuksessa. Perustin esteettiseen ihonhoitoon erikoistuneen ihonhoidon klinikan, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuloksellista ja korkeatasoista ihonhoitoa. Minulla on 12 vuoden kokemus kauneusalalta, koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja kosmetologi.

Hoitolassani tarjoan laajasti erilaisia esteettisiä ihonhoidon palveluita sekä täyteainehoitoja. Kouluttaudun alalla säännöllisesti, jotta pystyn tarjoamaan turvallisia tekniikoita ja tehokkaita tuloksia asiakkaillemme.

Palvelen asiakkaani aina kiireettömästi ja huolellisesti. Asiakkaanani saat jatkuvan tuen hoidon jälkeen ja toivonkin että mitä tahansa kysyttävää tulee, voit olla minuun yhteydessä.
Ota yhteyttä niin varataan aika maksuttomaan konsultaatioon, mietitään paras hoitovaihtoehto juuri sinulle!

Yrittäjä, kosmetologi
Beauty by Milla Sivonen
Milla

Toimin itsenäisenä yrittäjänä nimellä Beauty by Milla Sivonen Esteettisen kauneuskeskuksen tiloissa. Koulutukseltani
olen kosmetologi ja olen toiminut kauneusalalla kahdeksan vuoden ajan.
Palveluihini kuuluu kestopigmentoinnit, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, sokerointi karvanpoistot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Viimeiset vuodet olen erikoistunut pigmentointeihin, erityisesti kulmien muotoiluun.

Palvelen asiakkaani aina huolella ja kiireettömästi. Minulle on tärkeää, että koet olevasi meille tervetullut ja saamme toiveidesi mukaisen lopputuloksen.

Lisätietoa palveluistani sekä kuvia töistäni löydät Facebookista nimellä BeautyBy Milla Sivonen
sekä instagramista @beautybymillasivonen