Valikoimissamme on esteettisiä hoitoja tukevat ihonhoitotuotteet, joilla ylläpidät tuloksia sekä hoidat ihoa tehokkaasti. Laadukkailla tuotteilla ihoa hoidettaessa kotona ihosi pysyy terveenä ja ennaltaehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista.

Kerromme mielellään lisää kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja autamme sinua löytämään sopivimmat kotihoitotuotteet. Ihollesi sopivilla päivittäisillä hoitotuotteilla ylläpidät ihosi terveyttä ja täydennät ihonhoito rutiinejasi.

SKINBETTER SCIENCE

Tutkittua teknologiaa javuosikymmenten tinkimätöntä tutkimustyötä kehittääksemme tarkoituksenmukaisia ja palkittuja tuotteita. Skinbetter -tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidon markkinoilla, mikä määrittää uuden standardin ammattimaiselle ihonhoidolle.

Parhaita ihonhoidon raaka- aineita – kuten retinoideja ja alfa-hydroksihappoja.

NEOSTRATA

Neostrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappo teknologian. Tämä on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Neostratan ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50- vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on Neostratan kulmakivi.