TÄYTEAINEHOIDOT HUULTEN TÄYTELÄISTÄMISEEN, IHON JUONTEIDEN HÄIVYTTÄMISEEN JA
KASVOJEN MUOTOILUUN

Ajan myötä kasvojen iho ohenee, menettää kimmoisuuttaan ja kasvojen piirteet muuttuvat. Helppo ja turvallinen hoito näihin iän tuomiin, ei toivottuihin muutoksiin ovat täyteainehoidot. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa, palauttavat menetettyä volyymia sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä tehokkaasti mutta turvallisesti. Hoidoilla voidaan mm. häivyttää juonteita ja ryppyjä, täyteläistää huulia, sekä korostaa kasvonpiirteitä kuten poskia ja leukalinjaa.

Täyteaineet poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana, joten pysyvän lopputuloksen saamiseksi täyteainehoito on uusittava viimeistään vaikutuksen loputtua. Kaikki täyteainehoidot ovat toimenpiteinä nopeita ja palautumisaika on hyvin lyhyt eli käytännössä voit jatkaa normaalia elämääsi heti hoidon jälkeen.

Kysy lisää tai varaa aika maksuttomaan konsultaatioon!

JUVÉDERM & RESTYLANE

Hyaluronihappoa sisältävät JUVÉDERM® JA RESTYLANE täyteaineet ovat injektoitavia steriilejä geelimäisiä tuotteita, joiden avulla voidaan raikastaa ilmettä tai korostaa kasvonpiirteitä.

Jos tavoitteena on kasvojen ilmeen raikastaminen, valikoimasta löytyy erilaisia täyteaineita lisäämään kasvojen täyteläisyyttä, silottamaan juonteita ja ryppyjä, täyteläistämään huulia, sekä kosteuttamaan ihoa.

Täyteaineet voivat auttaa palauttamaan iän tuomia muutoksia kasvoilla seuraavasti:
  • Kohottamalla iän myötä menetettyä volyymia kasvoilla
  • Muotoilemalla leukalinjaa ja leukaa
  • Parantamalla silmänalusihoa ja silmänympärysjuonteita
  • Kohottamalla ja korostamalla poskia lisäämällä niiden täyteläisyyttä
  • Pehmentämällä ja häivyttämällä suupielten marionettipoimuja
  • Lisäämällä ja korostamalla huulten täyteläisyyttä sekä parantamalla huulten symmetriaa

HYVÄ TIETÄÄ

ENNEN HOITOA:

Ennen hoitoa hoitaja keskustelee kanssasi terveydentilastasi, halutusta tuloksesta, hoidon sopivuudesta sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Keskustelun aikana käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Keskustelun pohjalta tehdään hoitosuunnitelma, tutustutaan valittuun aineeseen sekä otetaan ennen-kuvat. Ennen hoitoa voimme tarvittaessa tehdä pintapuudutuksen (huulet).

HOIDON JÄLKEEN:

Itse hoito kestää noin 30-60min, jonka jälkeen hoidetulla alueella saattaa näkyä pieniä kohoumia pistoskohdissa. Lisäksi voi esiintyä lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta, kutinaa tai kihelmöintiä. Nämä ovat ohimeneviä sivuvaikutuksia ja ovat hyvin tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Sivuvaikutukset häviävät yleensä muutamassa päivässä. Mustelmat voivat joskus kestää hieman pidempään. Suosittelemme varaamaan hoitoajan hyvissä ajoin esimerkiksi ennen juhliasi, niin sivuvaikutukset ovat hävinneet niihin mennessä.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan käynnin yhteydessä. Noudatathan aina saatuja ohjeita.

Hoidon jälkeen kertaamme kotihoito-ohjeet ja otamme jälkeen-kuvat.
Mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa tai olet epävarma, ota yhteys meihin.