BOTULIINIHOITOJEN AVULLA HOIDETAAN IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ YLÄKASVOILLA SEKÄ ENNALTAEHKÄISTÄÄN RYPPYJEN SYNTYMISTÄ

Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla voidaan rentouttaa ihon alla olevaa aktiivista lihasta (esimerkiksi otsa ja kulmakarvojen väli), mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevan ihon rypistymistä. Botuliinihoito on erittäin tehokas jo olemassa olevien juonteiden siloittamiseen ja ehkäisten samalla myös uusien ryppyjen muodostumista. Lopputuloksena saadaan freesimpi, virkeämpi ja nuorekkaampi kaunis ilme ilman kasvonpiirteiden muuttumista. Sinun ei tarvitse pelätä hurjannäköisiä tuloksia!

Esteettisessä tarkoituksessa botuliinia käytetään esim. kasvojen alueen ryppyjen hoitoon, kun taas lääkinnällisissä tarkoituksissa sitä voidaan käyttää migreenin, liikapurennan ja liikahikoilun hoitoon.

Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Hoidettaessa pieni annos botuliinia viedään ohuella neulalla halutulle alueelle lihakseen. Hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja mustelmia, mitkä paranevat muutamassa päivässä. Hoidon vaikutus alkaa näkyä yleensä noin 3-5 päivän kuluttua ja tekeytyy kahden viikon ajan.
Lopputulos kestää noin 3-6 kuukautta.

Meillä botuliinihoitoja tekevät sairaanhoitaja sekä lääkäri. Lääkärimme tarjoaa botuliinihoitoja myös liikahikoilun hoitoon sekä bruksismin eli liikapurennan hoitoon. Ensikertalaiselle ennen hoitoon tulemista suosittelemme konsultaatiota, missä kartoitamme tilanteesi tarkemmin ja kerromme itse botuliinihoidosta sekä jälkihoidosta.

Raskaana oleville ja imettäville äideille hoitoja ei voida tehdä.

Olemme saaneet hyväksynnän Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi sekä luvan tuottaa botuliinihoitoja. Toimimme yhteistyössä vastuulääkärimme Elina Savikkomaan kanssa. Elina on tavoitettavissa klinikallamme sopimuksen mukaan.

Meillä kaikki injektiohoidot suorittavat vain terveydenhuollon ammattilaiset.

Varaa maksuton konsultaatio!