HYALURONIHAPPO SYVÄKOSTEUTTAA IHOA SISÄLTÄPÄIN

Syväkosteutushoito on kuin tehokas ihon sisäinen kosteusvoide, jota ei tarvitse lisätä jatkuvasti vaan jopa yhdellä hoitokerralla saat ihon loistamaan ja tunnet ihosi kosteutetuksi. Hoito sopii kaikille, sillä jokainen ihotyyppi tarvitsee kosteutusta. Hoidon jälkeen ihosta tulee heleämpi, pehmeämpi ja joustavampi. Et välttämättä tarvitse enää niin runsaasti kosteutusta ihollesi hoidon jälkeen kuin ennen. Täyteainehoitojen tapaan syväkosteutushoidossa käytetään hyaluronihappoa, mutta aineella ei ole täyteläistävää vaikutusta eli se ei muuta kasvojen piirteitä tai mittasuhteita.

Hoidon jälkeen iho näyttää levänneeltä, raikkaalta ja aiempaa nuoremmalta. Lopputuloksesta pääset nauttimaan heti muutaman päivän päästä hoidosta ja se kestää käytettävästä valmisteesta riippuen 2-9 kk. Hoito toteutetaan monipistoshoitona. Joidenkin valmisteiden kanssa toteututaan sarjahoitona.

JUVÉDERM – VOLITE

JUVÉDERM VOLITE on laadukas hyaluronihappovalmiste, joka syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti, tehden siitä pehmeän, heleän ja raikkaan.

Hoito parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä saa ihosi näyttämään elinvoimaiselta. JUVÉDERM VOLITELLA saadaan halutessa aikaan kevyt täyteläistävä vaikutus mikä ehkäisee tehokkaasti ihon veltostumista. Voliten etu muihin markkinoiden tuotteisiin verrattuna on se, että pitkäkestoinen hoitotulos saavutetaan vain yhdellä hoitokerralla jopa 9 kk ajaksi.

JUVÉDERM VOLITE sisältää puuduteaineen lidokaiini, eli se on kehitetty mahdollisimman kivuttomaksi. Käytämme kuitenkin lisäksi puudutevoiteen. Hoito tehdään monipistoshoitona.